Woods MDC16 affugter til mindre rum (op til 80 m2)

Woods MDC16 er blandt de absolut mest populære affugtere til privat brug eksemplevis i kælder, på badeværelset eller i sommerhuset. Høj effektivitet og stor driftsikkerhed gør Woods MDC-16 til et bedre valg end noname produkterne fra det lokale byggemarked.

Woods MDC16 er blandte de mindre modeller i Woods sortiment af affugtere, men er til trods herfor udstyret med rotationskompressor og elektronisk display til angivelse af luftfugtighedsmål.

MDC16 har samme dimensioner som sin storebror MDC20 og virker i de fleste henseender på samme måde. Navngivningen er sket ud fra affugtningskapaciteten på 16 liter i døgnet, hvilket er i den høje ende for en hjemmeaffugter. Har man ikke behov for den øgede kapacitet i den større model, er det muligt at spare lidt penge ved at købe den mindste af de to.

Det er dog værd at bemærke, at prisforskellen på de to MDC-modeller er ganske lille, så hvis man forestiller sig at kunne få behov for øget affugtningskapacitet fra tid til anden, så er den store model klart det bedste bud. til almindelig brug her det ikke den store betydning, men hvis man ønsker at benytte sin affugter til at tørre vasketøj, eller som affugter i en stor fugtig kælder, så er Woods MDC-16 lige lille nok.

På det tydelige display kan du nemt indstille den ønskede luftfugtighed, hvorefter affugteren alene arbejder, når rummets luftfugtighed er højere end det ønskede niveau. Når maskinen er i drift dioden er blå. Når tanken er fuld, eller når beholderen ikke er korrekt positioneret i affugteren, vil en rød lysdiode på forsiden af maskinen tændes.

Som på de fleste modeller i denne klasse er der indbygget automatisk afrimning, og luftfilteret kan tages ud og vaskes.

Wood's affugter MDC20

Trods den indretningsvenlige størrelse er der blevet plads til en 5,5 liters tank til opsamling af vand fra affugtningen. Det er dobbelt så meget som de fleste mindre affugtere. Det er endvidere muligt at lave direkte afløb fra affugteren ved at tilslutte en slange, som sikrer at der kan laves konstant affugtning hvis det er nødvendigt.

MDC16 kan med fordel bruges i badeværelser eller andre områder, hvor der er begrænset plads, grundet den meget kompakte størrelse.

Som følge af det meget smalle design er maskinen dog opbygget sådan, at ventilatoren er i kontinuerlig drift, selv når det ønskede niveau af fugtighed er nået. Det skyldes at den naturlige luftstrøm er begrænset i sådan en lille affugter, at detektoren kan have svært ved at virke uden konstant lufttilførsel. Så længe ventitaloren kører uden at affugte benytter den dog kun 20 watt, og MDC16 er generelt en meget energieffektiv affugter, når man sammenligner med konkurrerende modeller.

Køb Woods MDC16 affugter med rabat hos VVS Giganten (oftest billigst i Danmark)

Køb Woods MDC16 affugter hos Wupti.dk med gratis levering direkte til dig

 

Specifikationer på Woods MDC16 affugter

Maksimalt arbejdsområde 80 m²
Anbefalet arbejdsområde 6 -50 m²
Luftgennemstrømning niveau 1 125 m³/time
Luftgennemstrømning niveau 2 215 m³/time
Affugtningskapacitet ved 20ºC & 70% relativ luftfugtighed
Affugtningskapacitet ved 30ºC & 80% relativ luftfugtighed 16 liter / døgn
Strømforbrug ved 35ºC & 80% relativ luftfugtighed 280 Watt
Fungerende temperaturinterval +5 til +35ºC
Tank kapacitet 5,5 liter
Blæserhastigheder 2
Størrelse (Dybde x Bredde x Højde) 210x410x545 mm
Vægt 12 kg
Støjniveau 33-46 dB
Kølemiddel (freon-fri) R134A

 

Dette indlæg blev udgivet i Woods affugtere og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *