Woods DS36 kraftig affugter til større rum (op til 190 m2)

Blandt årsagerne til at Woods affugtere er blevet så populære verden rundt er at de leverer driftsikkerhed og høj ydelse uanset hvilket produktsegment man befinder sig i, lige fra de små til de store affugtere.

En af de måder Woods kan levere effektive og stabile affugtere til fornuftige priserer blandt andet at de gerne genbruger de features og designs fra tidligere modeller som virker. If it aint broke – don’t fix it. Således er kabinettet på den kraftige DS36 model fuldstændig magen til det som benyttes på DS28 og DS15. Der er penge og udviklingstid sparet ved ikke at skulle designe nye kabinetter hver gang man laver en ny og differentieret affugter model. Samme princip har Woods benyttet i MDC16/20 samt de store ED50/ED50eco.

På ydersiden er det altså knapt nok muligt at adskille DS36 fra den testvindende DS28 som kom før den, og stadig er på markedet. Selve funktionen, styringen og tilslutningsmulighederne er også fuldstændig ens. Til gengæld er DS36 blevet noget kraftigere i affugtningskapacitet end sin vindende lillebror. Modsat den “lille” model DS15 er DS36 dog velegnet til de samme opgaver som DS28.

Woods DS36 kan affugte ca. 30 % mere end DS28, og benyttere ikke væsentligt mere strøm. Det gør den til en sand vinder når det drejer sig om at affugte effektivt, og det er den kraftigste model i Woods DS-serie.

DS36 bliver hermed et oplagt valg til større affugtningsopgaver, som eksempelvis tørring efter oversvømmelse i kælderen eller tørring af vasketøj, og den kan håndtere affugtning helt ned til 5° C, hvilket en lang række større affugtere ikke kan klare.

Den større affugtningskapacitet kommer dog med en pris som ligger små 20 % over DS28, så har man behov for den størst mulige affugtningskapacitet ved et moderat strømforbrug og har man ikke et udpræget behov for at affugte ved lavere temperaturer er det måske en overvejelse værd at se nærmere på de nyere og større modeller, som eksempelvis ED50, der kan trække langt mere fugt ud af luften pr tidsenhed.

Vandtanken er stadig på fornuftige 10,4 liter, men med den højere kapacitet vil det nok være mere hensigtsmæssigt at benytte direkte tilslutning til afløb med en slange. Woods DS36 har to ventilatorhastigheder hvor den højeste hastighed larmer noget mere end den lave.

Hygrostaten er i det helt traditionelle design en trinløs manuel drejeknap uden nogen digitale dikkedarer eller display, og maskinen stopper selv når den når det indstillede niveau af luftfugtighed eller vandbeholderen er fyldt op. Automatisk afrimning er en selvfølge også på denne model.

Køb Woods DS36 affugter med rabat hos VVS Giganten (Oftest billigst i Danmark)

Køb Woods DS36 affugter hos Wupti.dk med gratis fragt direkte til dig

Specifikationer for Woods DS36 affugter.

Maksimalt arbejdsområde 190 m²
Anbefalet arbejdsområde 10-95 m²
Luftgennemstrømning niveau 1 197 m³ / h
Luftgennemstrømning niveau 2 347 m³ / h
Affugtningskapacitet ved 20ºC & 70% relativ luftfugtighed 13,2 liter / døgn
Affugtningskapacitet ved 35ºC & 80% relativ luftfugtighed 20,8 liter / døgn
Strømforbrug ved 20ºC & 70% relativ luftfugtighed 290 Watt
Strømforbrug ved 35ºC & 80% relativ luftfugtighed 510 Watt
Fungerende temperaturinterval 5 til 35 º C
Tank kapacitet 10,4 liter
Blæserhastigheder 2
Størrelse (Dybde x Bredde x Højde) 343x406x527 mm
Vægt 25 kg
Støjniveau 38-50 dB
Kølemiddel (freon-fri) R134A
Dette indlæg blev udgivet i Woods affugtere og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Woods DS36 kraftig affugter til større rum (op til 190 m2)

  1. mille gammelgaard skriver:

    Vi vil anskaffe os en affugter, da vinduer mm altid er lidt fugtige indvendigt. Vi har besluttet os for en model fra woods og spørgsmålet er nu om vi skal have en eller 2 og hvor de står bedst. Vores hus er ca. 240 m2 fordelt på 2 etager. Vi snakker om at købe 2 ds28f og stille i hvert badeværelse (stueplan og 1. sal) Er det bedst, eller kan vi købe en af de store og hvis, hvor skal den så stå?

    Håber nogle kan og vil hjælpe.

    Hilsen Mille Gammelgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *