Woods MDC20 affugter til mindre rum

MDC20 er blandt de nyere modeller i Woods sortiment af elektroniske affugtere til hjemmebrug. MDC20 er en mere kraftfuld storebror til den meget udbredte model MDC16.

Med de samme dimensioner som den mindre model i serien, og med en vægt som holder sig på 14 kg, leverer MDC20 cirka 25% højere affugtningskapacitet end sin populære lillebror. Til tørring af vasketøj og affugtning af kælderen er det en fordel med denne mere energieffektive model.

På det tydelige display kan du nemt indstille den ønskede luftfugtighed, hvorefter affugteren alene arbejder, når rummets luftfugtighed er højere end det ønskede niveau.

Når tanken er fuld, eller når beholderen ikke er korrekt positioneret i affugteren, vil en rød lysdiode på forsiden af maskinen tændes. Når maskinen er i drift dioden er blå. Som på de fleste bedre modeller i denne kvalitet sker afrimning helt automatisk, og luftfilteret er lavet, så det kan tages ud og vaskes.

Woods MDC20 affugter

Det er værd at bemærke, at der trods den begrænsede størrelse har været plads til en 5,5 liters vandopsamlingstank, hvilket er meget for så lille en model. Det er endvidere muligt at tilslutte en slange for direkte afløb fra affugteren, som derfor kan benyttes til konstant affugtning.

Som følge af den lille fysiske størrelse og følgende alsidighed kan Woods MDC20 med fordel bruges i badeværelser eller andre områder, hvor der ikke er meget plads.

På grund af sin smalle design er maskinen designet sådan, at ventilatoren er i kontinuerlig drift, selv når det ønskede niveau af fugtighed er nået. Det gør den, fordi den naturlige luftstrøm er begrænset i sådan en kompakt affugter, at detektoren kan have svært ved at virke uden konstant luftstrømning. Ventilatoren bruger dog kun 20 watt, og MDC20 er generelt en meget energieffektiv affugter.

Køb Woods MDC20 affugter med rabat hos VVS Giganten (ofte billigst i Danmark)

Køb Woods MDC20 hos Wupti.dk med gratis levering direkte til dig

Specifikationer på Woods MDC20 affugter

Maksimalt arbejdsområde 100 m²
Anbefalet arbejdsområde 10-60 m²
Luftgennemstrømning niveau 1 125 m³/time
Luftgennemstrømning niveau 2 215 m³/time
Affugtningskapacitet ved 20ºC & 70% relativ luftfugtighed
Affugtningskapacitet ved 35ºC & 80% relativ luftfugtighed 20 liter / døgn
Strømforbrug ved 20ºC & 70% relativ luftfugtighed
Strømforbrug ved 35ºC & 80% relativ luftfugtighed 370 W
Fungerende temperaturinterval +5 til +35ºC
Tank kapacitet 5,5 liter
Blæserhastigheder 2
Størrelse (Dybde x Bredde x Højde) 210x410x545 mm
Vægt 15 kg
Støjniveau 33-46 dB
Kølemiddel (freon-fri) R134A
Dette indlæg blev udgivet i Woods affugtere og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *