Om Affugterguide

På affugterguiden www.billigaffugter.dk beskæftiger vi os alene med affugtere.

Baggrunden for hjemmesiden er ikke som udgangspunkt af den lykkelige slags, men bunder i at vores kælder ved mere end en lejlighed har været oversvømmet i forbindelse med skybrud.

Første gang vi havde vand i kælderen, endte vi med at købe en lille affugtere til at tørre kælderen op efter vi havde fået alt vandet ud. Det var dog helt klart, at den lille hjemmemodel var mere egnet til et badeværelse eller et sommerhus end en stor kælder med megen fugt. Det satte gang i en masse research, og man kan vist godt sige, at jeg er blevet mere end almindeligt interesseret i affugtere siden da. I en sådan grad, at det nærmest var en decideret fornøjelse da vi fik 2 store industriaffugtere fra KGK ud, da kælderen blev oversvømmet anden gang.

Her på siden forsøger jeg nu at videregive på mange oplysninger om affugtning og de nekelte modeller som jeg kan finde. En del af beskrivelserne bunder ganske engkelt i at det er affugtere jeg selv godt kunne tænke mig at have eller prøve, uagtet om jeg har et decideret behov for det eller ej.

Har du forslag eller spørgsmål til siden er du velkommen til at lægge en besked nedenfor.

2 Responses to Om Affugterguide

 1. Mikkel Larsen skriver:

  Hej fin side .

  Jeg ville lige informere jer om vi udlejer og bruger Kgk s trotec 140 og 170 det er virkelig gode affugtere som klarer alle opgaver store som små

  Mvh Mikkel Larsen
  Dragør rengøring

 2. Karl Erik Frederiksen skriver:

  Efter en monsterregn kunne vi konstatere, at ydermurene til vores kælder var blevet gennemvåde. Vi har også fundet årsagen: pigstens-belægningen under stråtaget vendte “indad”. Det skal selvfølgelig ordnes, når frosten går af jorden. Imens vil vi forsøge at tørre væggene indefra. Jeg købte derfor en brugt affugter mrk Seko TC-8036. Men desværre uden brugsanvisning. Nu kan jeg ikke finde ud af, at få den til at virke. Jeg har kontaktet importøren, som ikke fører den mere og ikke kan hjælpe mig. Jeg har også surfet på nettet uden held. Hvor mon man kan finde en brugsanvisning eller læse noget om, hvordan sådan nogle maskiner virker generelt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *