Mitsubishi affugter MJ-E16VX (MJ-E16SX) – testvinder i Sverige

Mitsubishi Electric har med deres MJ-E16 serie skabt en affugter som er nærmest perfekt til brug i hjemmet. Med sin slanke profil i dybden er den noget lettere at placere end de fleste affugtere på markedet i sin klasse, og de mange features gør den ekstremt fleksibel i dagligdags brug.

I den nok mest grundige affugter test som er lavet i nyere tid vandt Mitsubishi MJ-16EVX over sine konkurrenter og fik prædikatet “Bedst i test” af svenske Råd & Rön i 2007. Det tilskrives i særdeleshed den høje effektivtet, det meget lave støjniveau og de gode features. Herudover er prisen særdeles rimelig.

Du kan se enkort præsentation af affugteren her:

Blandt de mange spændende festures i Mitsubishis affugter er blandt andet muligheden for at fungere som luftrenser, idet affugteren kan fjerne op mod 90 % af pollenindholdet i luften og på den måde give lidt lindring til allergikere, selv når den ikke affugter luften. Hertil kommer de fleksible muligheder for luftspredning samt indstilling med timer. Det hele styres fra et elektronisk display på toppen af affugteren. Et særligt forebyggende program mod skimmelsvamp skal blot aktiveres, så sørger affugteren selv for at holde luftfugtigheden på et niveau hvor skimmelsvampen ikke kan gro.

I særdeleshed er MitsubisMitsubishi Electric MJ-E16VX affugterhi affugteren skabt til at tørre vasketøj, eventuelt på et badeværelse eller andre steder i boligen. Når det drejer sig om at hive mest muligt vand ud af vasketøjet hurtigst muligt kan et særligt tøjtørrings program, som kan trække 1 liter vand ud af 2 kilo vasketøj på kun 80 minutter. Denne funktion holder stadig støjniveauet så lavt nede at affugteren kan benyttes i en normal boligsituation på badeværelset eller bryggers. Sammenlignet med at tørre tøj i en tørretumbler er denne metode både mere skånsom og langt billigere.

En særligt lavtemperaturfunktion sikrer at kondensen ikke fryser ved lave temperaturer, og maskinen kan derfor uden problemer affugte luften helt ned til 5 grader.

De basale funktioner, som muligheden for direkte tilslutning til afløb gennem en slange samt automatisk afrimning er til stede, og filtrene kan vaskes. Tilslutning til afløb kan være en relevant mulighed, da affugteren kun har et vandreservoir på 4 liter, som med den meget høje affugtningskapacitet vil blive fyldt hurtigt op.

Da Mitsubishi affugteren sælges på Amazon i England, er det muligt at få et indblik i andre forbrugeres efaring med maskinen ved at læse de anmeldelser der er lavet af maskinen på Amazon.co.uk.

Du kan købe Mitsubishi Electric MJ-E16VX hos Amazon i England.
Bemærk at det engelske strømstik kræver en adapter.

Specifikationer for Mitsubishi MJ-E16VX affugter.

Maksimalt arbejdsområde 190 m²
Affugtningskapacitet ved 15ºC & 70% relativ luftfugtighed 6,2 liter / døgn
Affugtningskapacitet ved 27ºC & 60% relativ luftfugtighed 9 liter / døgn
Affugtningskapacitet ved 30ºC & 80% relativ luftfugtighed 16 liter / døgn
Strømforbrug 275 Watt
Fungerende temperaturinterval 5 til 35 º C
Tank kapacitet 4 liter
Blæserhastigheder Automatisk
Størrelse (Dybde x Bredde x Højde) 180x384x570 mm
Vægt 11,7 kg
Støjniveau ved tørring af tøj 37  /41 dB
Kølemiddel (freon-fri) HFC-R134A
Dette indlæg blev udgivet i Mitsubishi affugtere og tagget , , . Bogmærk permalinket.

0 Responses to Mitsubishi affugter MJ-E16VX (MJ-E16SX) – testvinder i Sverige

 1. Rune skriver:

  Den nye udgave “Mitsubishi MJ-E14CG-E1” kan købes her til GBP 299,- + 20£ i levering til Europa

  Eller tilsvarende her:
  http://www.dry-it-out.com/mitsubishi-MJ-E14CG-E1-dehumidifier (299+30£ i lev.)

  På Amzon koster den 350,- £
  På DK og SE sider 4000 + kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *