Affugter leje – hvor kan man leje en affugter

Brugen af affugtere i Danmark har oftest et ud af to mulige hovedformål:

 • Krisehåndtering i forbindelse med oversvømmelser ved skybryd, vandrørsbrud eller lignende
 • Løbende fugtkontrol for at forhindre mug og skimmelsvamp i at få gode betingelser for at gro i kælder, båd, sommerhus eller andet, og for at holde et behageligt indeklima.

Hertil kommer at affugtere er fortrinlige til at tørre vasketøj og i mange tilfælde er et betydeligt bedre hjælpemiddel end en tørretumbler, som slider på tøjet.

Mini affugter til eje eller pro affugter til leje

Der er dog stor forskel på hvilken type og størrelse affugter der giver mest mening afhængig af hvad ens behov er. For langt de fleste danskere, er en mindre affugter til et par tusinde kroner med indbygget hygrostat og vandreservoir rigeligt til at holde kælderen tør under normale omstændigheder.

Men når uheldet er ude og det drejer sig om at få tørret kælderen, lejligheden eller et andet sted som har været udsat for vandskade, så er det de store (semi-) professionelle affugtere som skal til for at få tørret rummet tilstrækkeligt hurtigt til at undgå skader.

Hvis man er ude for den slags ofte kan det naturligvis være en ide at overveje om man selv skal investere i en større og mere effektiv affugter som eksempelvis en af Woods ED50 modellerne, men i de fleste tilfælde vil det være mest relevant at se på at leje en affugter i en begrænset periode, typisk omkring en uges tid. De professionelle affugtere sikrer en langt mere effektiv affugtning og sikrer i øvrigt så meget luftcirkulation at der tørres langt bedre ude i hjørnerne af lokalerne. I tilgift varmer de rent faktisk luften så tilstrækkeligt meget op under drift at de kan hive endnu mere fugt ud af lokalet.

Skulle du stå i den beklagelige situation at du pludselig har behov for at leje en affugter akut, så vil det ofte være dit forsikringsselskabs skadeservice leverandør som bringer og opsætter affugteren. Skulle situationen være således at du har behov for affugter leje uden at skaden er forsikringsdækket har vi her samlet en liste over steder du kan leje en affugter for et begrænset tidsrum. De fleste affugter udlejere sørger for at levere og afhente affugteren.

Affugter udlejere

Nedenstående liste er retvisende i skrivende stund i 2013. Skulle du være bekendt med yderligere udlejere af affugtere (eller er du selv en udlejer som ikke er på listen) er du velkommen til at efterlade et link til dem i kommentarfeltet nedenfor. Hvis ikke andet er angivet, er de aktuelle priser opgivet ekskl. moms.

Carl Møller Trælasthandel A/S
Carl Møller udlejer affugtere i alle størrelser, og kan tilbyde opsætning på hele Sjælland inden for 8 timer. Nødtelefon er 40222428 og i dagtimerne kan de kontaktes på 33212849

Garant Udlejning
Udlejlning af affugtere fra kr. 122 pr. døgn, med levering fra enten Glostrup eller Odense

Peter Damkjær ApS
Peter Damkjær ApS udlejer affugtere ned til de mindre størrelse til priser fra kr. 80 / døgn, leveret fra Slangerup. Der tilbydes døgnservice.

Vandskaden
Vandskaden udlejer både kondensaffugtere og adsorbtionsaffugtere i forskellige størrelser til priser fra kr. 150 pr. døgn. De leverer fra København og Holbæk.

Isolernu.dk
Isolernu.dk leverer store affugtere til udlejning fra København til priser fra kr. 150 pr. døgn.

DB Fugt Teknik
Hos DB Fugt Teknik tilbyder de udover en masse professionelle ydelser også udleje af affugtere til priser fra kr. 175 pr. døgn, med base i Ringsted.

Dansk Fugtteknik
Dansk Fugttekning tilbyder udlejning af store affugtere til priser fra kr. 199 pr. døgn. De er beliggende i Slagelse.

Total Skadeservice
Total Skadeservice ligger inde med et større antal professionelle affugtere som udlejes til priser fra kr. 175 pr. døgn. De har kontor i Ringsted.

Izzo & Berg
Izzo & Berg er et rådgivende ingeniørfirma, som tilbyder Trotec TTK 170 S Professionelle Kondensaffugtere til priser fra 74 kroner pr. døgn.
Izzo & Berg har base i Søborg & København og tilbyder også fugtmåling og fugtrapporter. Levering og afhentning af affugtere kan bookes imod tillæg.
De kan kontaktes på  vagttelefon 23342527

Affugter til leje
Udlejning af store affugtere til priser fra kr. 79,20 pr. døgn. Affugtere skal afhentes og leveres på lager i Aalborg.

Lejdet.dk
Lejdet.dk udlejer affugtere til private og firmaer i Nordsjælland og Vestsjælland. Fra kr. 115,00 pr. dag. Kan kontaktes telefonisk på 31144266.

Dragør Rengøring
Dragør skadeservice (under Dragør rengøring) udlejer KGK Trotec 140 og 170 affugtere, og kan køre til hele Sjælland. Kan kontaktes på  telefon 25309002.

KK Entreprise
KK Entreprise udlejer store affugtere fra kr. 175 pr. døgn, og tilbyder konsulentbesøg til fugtmåling og skimmesvamp test
Firmaet er beliggende på Sydsjælland, men kører på hele Sjælland

Strømforbrug for lejede affugtere

Det er værd at bide mærke i at strømforbruget ved affugtning naturligvis følger med affugtningskapaciteten, og at der kan være tale om betydelige udgifter til affugtning, når man lader en stor professionel affugter køre i døgndrift. Vi har ved flere lejligheder testet strømforbruget for en stor KGK affugter, og den lå stabilt omkring 1000 Watt. Du kan altså roligt regne med en yderligere udgift på kr. 50 i døgnet mens affugtningen pågår.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Affugter leje – hvor kan man leje en affugter

 1. Tilbyder Trotec TTK 170 S Professionelle Kondensaffugtere på hjul. Beliggende i Søborg & København. Konkurrencedygtige Priser fra 74 kroner pr. døgn. Fugtmåling & fugtrapporter samt levering og hjemtagning imod tillæg.

 2. Izzo & Berg Tilbyder Trotec TTK 170 S Professionelle Kondensaffugtere til konkurrencedygtige priser. Fra 74 kroner pr. døgn. Izzo & Berg har base i Søborg & København. Fugtmåling, fugtrapporter samt levering og hjemtagning kan let bookes imod tillæg.

 3. Affugtere til leje i Aalborg fra kr. 79,20 excl. moms pr. døgn.

 4. Michael Olsen skriver:

  Vi udlejer affugtere til private og firmaer i Nordsjælland og Vestsjælland. Fra kr. 115,00 pr. dag.
  Michael Olsen
  Ring nu : tlf. 31144266

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *